Toimitusehdot

Kaikki hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Rahdit matkahuolto 15,- eur Pienemmät kirjeet ja paketit posti. 10 e, yli 200 e:n tilaukset rahtivapaasti. 

Palautusoikeus:

PikkuRokkari (MK-Line Ay) noudattaa palautuksissa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan täysimääräisenä miinus palautuskulut, palautuskulut maksaa ostaja. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Seuraavassa suora lainaus Kuluttajaviraston verkkokauppaohjeesta: "Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön."

Palautettavassa tuotteessa tai varusteissa ei saa olla käytön jälkiä.

Maksunpalautusta varten tarvittava tilinumero tulee lähettää tuotteen mukana tai erikseen sähköpostilla. Maksu palautetaan 30 vrk kuluessa palautuksesta. Ennen toimitusta perutun tilauksen maksu palautetaan yleensä kahden vuorokauden kuluessa peruutuksesta.